Radio Murski Val
Na Turistični kmetiji Smodiš v Otovcih je potekalo ocenjevanje žganih pijač, sadnih sokov in vin, domačih kisov, marmelad, džemov in kompotov. Strokovna komisija je ocenila 192 vzorcev, kar je največ doslej na ocenjevanjih, ki jih že več let pripravlja Sadjarsko društvo Pomurja.
Predsednik društva Vlado Smodiš je ob tem izpostavil.
Prispeval: Lidija Cer Magdič
06:00 - 06:10
06:10 - 06:13
06:13 - 06:30
06:30 - 06:33
06:33 - 06:40
Copyright MurskiVal 2024
Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, vendar se lahko odjavite, če želite Preberi več
Ime | Domena | Namen | Potek | Vrsta |
---|---|---|---|---|
wpl_user_preference | www.murskival.si | WP GDPR Cookie Consent Preferences | 1 year | HTTP |